Количката е празна
регистрация Вход

Ръкавен протектор за детайли

 протектор за детайли
 протектор за детайли протектор за детайли протектор за детайли протектор за детайли протектор за детайли протектор за детайли sleeves_710369166
Продуктов номер: product_805
Производител: Intermas industry

Висококачествени
продукти от ИВ Трейдинг ООД

Бърза доставка за
цяла България

Разнообразие от продукти
на конкурентни цени

Индивидуално отношение
към клиентаОписание

INTERMAS GROUP предлага широка гама от ръкавни протектори  серия ИНТЕРМАТ с диаметър от 8 до 670мм. Повечето от продуктите са произведени от LDPE, което гарантира отлична гъвкавост, но има протектори произведени от EVA които имат свойството да не приплъзват, като се прилепват стабилно към изделието. Предпазните ръкави предлагат ефективен и конкурентен начин да разделите елементите по време на работа в производството или при транспортиране до клиента.  ИНТЕРМАТ ръкавните протектори намират приложение за предпазване от повреди и счупване на:
  • Бутилки за газ
  • Маханични части
  • Тръби и пръти
  • Бутилки
  • Мебели
  • Санитарен фаянс
Всички ръкавни протектори са опаковани в картонени кутии, които е удобно при производствени линии с непрекъснат цикъл на работа. Различните цветове спомага за сортиране на елементите по размер или сечение при смесен цикъм на работа. 
Продуктите на INTERMAS GROUP могат да бъдат използвани многократно - те са устойчиви на масла, разредители и механични повреди, като след изчерпване на нуждата от тях могат да бъдат 100% рециклирани.

Още предложения за вас от ИВ Трейдинг

Резултати 1 - 3 от 3

Вход

регистрация

Real time web analytics, Heat map tracking