Вашата количка : 0 продукт
Общо : 0,00 лв
Количката е празна.
Продукт обнови
плащане
Menu

 

Чудили ли сте как да защитите растенията на открито през зимата?

Зимните покривала предлагат отлична защита на храсти, млади насаждения и топлолюбиви растения от студено време, сняг и градушка.

Изработен от нетъкан текстил (полипропилен) с ниска плътност от 30гр/м², 50гр/м² и 80гр/м², покривалото осигурява добра пропускливост на въздух и влага. Предотвратява образуването на конденз, което е от същественно значение през студените дни.

Поддържането на добър микроклимат е изключително важно за презимуването на растенията за да се избегнат резките промени особенно през късната есен и ранна пролет когато температурите се повишават и падат за кратко време.

Лекотата на покривалото не „смачква“ растението, като позволява на филизите и пъпките да се развиват нормално. Зимните покривала подпомагат през пролетта растенията да се развият по-рано след зимния сезон.

Зимната защита на растението не се свежда само до предпазване от студ и ниска температура, а също така и от обледеняване, материята позволява отлична пропускливост на влага, но по начин който предпазва намокрянето и в последствие обрзуването на лед по растенията.

Защитното пакривало е с UV защита което дава възможност да се използва няколко сезона, съответно направената известиция се изплаща във времето. В края на сезона просто го прибирате за следващата година. Пради различията на растенията покривалата се предлага в различни размери, което позволява да бъде разкроено в индивидуални размери. За фиксирането NORTENE предлага множество от възможности като сезал, рафия (натурално лико) канапи и др.

Също така е важно да се намали вероятността за замръзване на кореновата система, на растенията засадени в саксии. Тук предлагаме продукт от изцяло натурален материал и 100% биоразградим. Завивката е изработено от кокосови влакна и е 800 гр/м², което гарантира отлична изолация и свежда вероятността от замръзване до минимум.

 

Когато температурите се задържат трайно на 15°С е време да премахнете зимното защитно покривало за да се избегне обратния ефект и да се дехидратира.

 

Резултати 1 - 8 от 8

Зимни покривала

Зимно покривало HIVERTEX

Зимно покривало изработено от нетъкан текстил – 30 гр./ м². ...

Зимно покривало Wintertex

Зимните покривала от серията WINTERTEX са изработени от ...

Цена: 7,91 лв

Зимно покривало Hiversac

Зимното защитно покривало HIVERSAC е чувал с диаметър ...

Зимно покривало Hiversac extra

Зимно покривало Hiversac extra Зимното защитно покривало ...

Цена: 17,62 лв

Зимно покривало Natursac

Покривало за зимна защита NATURESAC, изработено от ...

Зимно покривало Coconat

Зимна защита за растения от кокос.

Цена: 18,98 лв

Зимно покривало X-mas с пискюл

Коледа наближава, а вие защитихте ли растенията които ще ...

Цена: 9,14 лв

Зимно покривало FUNNY COVER

Зимно покривало за външни растения.Зимното покривало е ...

Цена: 8,54 лв

 

ИВ Трейдинг ООД © 2016 All Rights Reserved |